Hodnocení firmy Reiki mistr učitel Jindřich z Čachrova – Tělo, duše a mysl jen v harmonii má smysl.

*
*
*
*
*
60 hodnocení
lesiaforeverfree
21.5.2018
*
*
*
*
*

Týmto hodnotením by som sa chcela poďakovať človeku, ktorý zmenil utrpenie môjho života a obrátil ho k slnku. Chcem poďakovať učiteľovi Jindŕichovi, že dokázal niečo v čo som absolútne neverila a ani v to nedúfala. Od mala som mala problém s tikmi na tvári. Trápilo ma to a nedokázala som si poradiť a ani lekári dodnes na to nenašli liek. Tento problém je nervového tipu a a v stresových situáciach sa ešte zhoršoval. Môj nepokoj v očiach sa stále stupňoval a mňa to veľmi vyčerpávalo a musela som sa v spoločnosti stále kontrolovať aby som nežmurkala a nerobila rôzne grimasy. No nešlo to celkom udržať na uzde a ľudia to na mne videli. Veľmi som sa za to hanbi la a prinášalo mi to stavy smútku, menejcennosti a hanby. Nejaký zázrak ma priviedol k Jindřichovi a začali sme spoločne pracovať na liečení na diaľku. Po niekoľkých liečeniach sa stav začal zlepšovať a potom úplne vymizol. Deň kedy som sa vyliečila z niekoľko ročného trápenia sa zmenil na najkrajší deň v mojom živote. Moje oči sa upokojili a všetky tiky z tváre zmizli. Toto je pre mňa ako zázrak a nedokážem ani slovami napísať ako veľmi som vďačná Jindřichovi zato, čo sa mu podarilo. Popri mojom liečení som zapojila na liečenie na diaľku aj moju dcéru a syna. Dcére vyšli u lekára zlé výsledky z cytológie a báli sme sa najhoršieho. Veľmi som sa bála ale zároveň verila že sa stane zázrak. A ten sa stal. Jindřich liečil moju dcéru na diaľku a keď po mesiaci urobili nové testy z cytológie aj doktor neveril vlastným očiam ale vyšli úplne v poriadku, A tak sme sa z hĺbky duše tešili a ďakovali nášmu Jindřichovi za neskutočnú pomoc a liečenie. Musím ešte spomenúť syna, ktorého som tiež zapojila do liečenia, pretože bol závislý od počítača a z toho bol nervózny a nepríjemný na okolie. Po liečení sa syn zmenil a začal sa venovať aj iným záujmom a jeho povaha sa upokojila. Po celý čas liečenia sme dodržiavali Jindřichove pokyny pri liečení a takisto harmonizačný obrázok, ktorý máme všetci pod matracom postele a jeden na stole v kuchyni, na ktorý stále ukladáme jedlo a všetky tekutiny. Obrázok som dala aj mojim rodičom, ktorí ; ho tiež majú v kuchyni na stole. Ďakujem Vám Jindŕich za všetko za vašu obetavosť a silu pri liečení. Teraz by som chcela pokračovať v liečení a trošku v zmenení zovňajšku k lepšiemu. Takže ideme na môj nosík :) ...ešte raz veľmi ďakujeme a tešíme sa aj na osobné stretnutie a návštevu pyramídy.:)....Martina zo Slovenska

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
25.4.2018
*
*
*
*
*

Krásnější dárek k narozeninám nemůže být,než ten, kdy dnes se maminka dozvěděla výsledky léčby ,že dvě rakovinné bunˇky zmizeli úplně a třetí největší je tedˇ nejmenší tečka ze 2,5 cm. Budeme pokračovat v léčbě u Jindřicha kdy v červnu je další kontrola. Nechce se nám věřit,že bude takovýto výsledek.Nebojte se a zkuste léčbu u Jindry je bezbolestná a psychicky uklidní. Je to zázrak maminka tomu nevěřila a ted se jí tomu taky nechce věřit, Je štastná.! Ještě jednou mockrát děkujeme Jindro Radka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zrounova.r
14.1.2018
*
*
*
*
*

Děkuji Jindřichu za maminku,hrozila jí nemocnice kvůli hodně nízké imunitě po chemoterapii,druhý den byli další výsledky, které dopadli tak ,že maminku nechali doma! Výsledek-Požádala jsem okamžitě Jindřicha o sílu energie,ze dne na den se stal zázrak ,kdy jsme se přesvědčili co dokáže vúle Boží. Ještě jednou Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Lucie
13.11.2017
*
*
*
*
*

Po 3 letech jsem znovu zavítala do pyramidy, tentokrát do té nové, kterou má Jindřich u řeky v přírodě. Cítila jsem že není nutné trávit celý pobyt striktně ve tmě, jako minule, nastavila jsem si tedy režim cca 3 hodinových meditací ve tmě a zbytek procházka lesem, posezení u řeky... Po 3 dny. Bylo to přínosné usebrání, dostala jsem ze sebe negativní stopy emocí ze vztahů, které jsou učením duše, ale už bylo pro mě těžké netvořit si pocit křivdy, který mi pak komplikoval situaci. Po pročištění v pyramidě se věci daly do pohybu a vše nabralo nový řád. Doporučuji. Aiven

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Iva Häcklová
28.10.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den všem! Celý měsíc jsem měla brnění v pravé noze, ale jen v noci, když byla noha v klidu. Hodně nocí před tím jsem kvůli bolestem prochodila. Jindřich mi doporučil léčení s mistry. Ten večer jsem ulehla v devět hodin a dělala vše podle pokynů. Po chvíli jsem cítila nepopsatelný pocit, jakoby mi někdo přehazoval kosti. Toto trvalo až do rána a doprovázel to zdánlivě bolestivý průběh. Vydržela jsem to a v deset hodin dopoledne problém zmizel. Čekala jsem ještě další 3 dny, jestli se to v noci nevrátí, ale cítím se skvěle. Díky Jindřichu za vše, moc mi pomáháš!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
17.10.2017
*
*
*
*
*

v pyramidě jsem se cítila jako atlantská princezna ,Jindřich zařídil vše jak mělo být. Na začátku) zdánlivé) bolesti dásně a šoufl. Pak se vše obrátilo k lepšímu ,přečetla jsem v klidu knížku ,,tu kterou jsem chtěla si již dlouho přečíst,,a poslední noc byla Nádherná,prostě Kosmická.. plná barev mandal a obrazců. Večer jsem si doma zašla na procházku na kopec k lesu ,západ slunce byl užasný- tmavý les zářil temnou fialovou a na obloze ani mráčku jen první hvězda..... Andělé vzkazují...Jindřichu napiš knihu VĚČNÉ SVĚTLO

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
Michal Nejezchleb
22.8.2017
*
*
*
*
*

souznění :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
alisik
28.6.2017
*
*
*
*
*

Vážení,s radostí se s vámi podělím o moje zkušenosti a setkání s vyjimečným člověkem kterým je mistr reiki Jindřich z Čachrova. Myslím, že v předchozích hodnocení bylo řečeno téměř vše. Kromě léčení v Čachrově jsem se zúčastnila Léčení na dálku s mistry z Himalájí. Celý den jsem se těšila na léčení. Byl to pro mne příjemný zážitek.Problém, který se léčil jsem pociťovala chvílemi nepatrnou bolest která za pár okamžiků odezněla. Nejen člověk, ale i rostliny a zvířata se tímto způsobem mohou léčit. Máme na zahradě tři stromy meruněk. V květnu jakoby jeden strom uschl, bylo rozhodnuto, že se strom porazí, ale ještě jsem zkusila poslední možnosti, položila jsem ke kmeni harmonizační obrázek od Jindřicha a asi za týden jsem požádala u Jindřicha o Léčení na dálku s mistry z Himalájí o její záchranu.Meruňka se uzdravila a nádherně rostou nové větvičky. Půl metru od stromu je zasazené rajče, které je třikrát větší, než ostatní rostliny rajčat. Za vše jsem nesmírně vděčná Jindřichvi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Charlotte
24.4.2017
*
*
*
*
*

Žádný počet hvězdiček by nestačil na ohodnocení práce, služby, poslání, které pan Jindřich Hrach vykonává pro všechny lidi, kteří prokážou svoji svobodnou vůli a rozhodnou se začít žít svůj šťastný život. Ne nadarmo se říká: ,,Kde je vůle, tam je cesta." Já se jmenuji Charlotte Kejzlarová. Bývala jsem velkým skeptikem, materialistou, hrdým bezvěrcem, pesimistou. Ačkoliv jsem měla zdánlivě vše, o čem materiální společnost tvrdí, že je ke štěstí potřeba, byla jsem velmi nešťastná. Moje duše se trápila a moje tělo onemocnělo. Začala jsem tedy hledat pomoc u lékařů, ale marně. Západní medicína totiž léčí především tělo, nikoliv duši a tak mi nedokázal nikdo pomoci. Zachvátila mě panika a zaplavil mě obrovský strach. Teď už ale můžu všem vzkázat i Tobě, kdo čteš tyto řádky: ,,Neboj se. Není čeho se obávat." Cesta, jak z veškerých problémů ven, je pouze jedna jediná, je ukryta ve Tvém srdci. Nikdo Tě neuzdraví, nikdo to neudělá za Tebe, pokud si ale vroucně přeješ žít krásný život a vyléčit svoji duši, jsi u Jindřicha na správném místě. Společně to dokážete, tak jako jsme to dokázali my a spoustu dalších úžasných bytostí, se kterými jsem měla tu čest, setkat se na Čachrově. Kdokoliv jsi, zapomeň na předsudky, na přejaté vzory myšlení, na veškerá dogmata, zapomeň na to, co říká Tvoje okolí, odhoď ten nepotřebný strach a poslouchej jen své srdce. Věz také, že nic není náhoda, takže Jestli Tě to táhne na Čachrov, tak jeď a už cestou se můžeš radovat , protože je před Tebou spoustu krásných věcí. S láskou, vděkem a velkou úctou k veškerému na Zemi, jakožto i k nám všem, co po této krásné planetě chodíme Charlotte Kejzlarová, Plzeň

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
Mirka Lipert
22.4.2017
*
*
*
*
*

Včera jsem přespala v pyramidě Láska. A musím dodat, že jsem si nevybrala v které pyramidě budu spát, ale vesmír mi poslal Lásku. Musím říct, že jsem čekala, že za tak krátký pobyt to nebude zas tak silný zážitek. Avšak musím říct, že předčilo vše! Nejenže pyramida je fakt uprostřed přírody s nádherným výhledem, ale i u jezu ! Který dělá nádhernou akustiku. Při příchodu do Lásky mě uvítala neskonale. To si nedokážete představit jaká láska, klid, hřejivost u srdce Vás potká! Na víc spíte v podkrovíčku, těsně pod vrcholkem, takže krásný. A moje pocity? První hodinku jsem usla a slyšela hlasy, jako kdyby se někdo v dáli bavil. Tohle byla moje první návštěva pyramidy a musím říct, že opravdu je tam jiná frekvence vibrací a energii. Úplně se tam vlní vzduch. Žasla jsem! Jen teda, sem tam něco škrábalo po střeše ..třeba veverka :) Víc Vám už neřeknu:) Dál už musíte sami přijít a nasát tu vůni Lásky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Přidat hodnocení
  • Chrám věčného světla, Čachrov 71
  • Klatovy - Čachrov
  • 339 01
  • Po silnici E53 z Klatov na Železnou Rudu po 17km přijedete do Čachrova první odbočka doprava kolem tvrze a dále rovně po 300m uvidíte vpravo žlutý chrám věčného světla čp.71 s prosklením a dřevěnými trámy.Vpravo po schodech dolu přijdete do čekárny. Jste očekáváni.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00
  • Út 8:0012:00
  • St 8:0012:00 13:0018:00 19:0022:00
  • Čt 8:0012:00
  • 8:0012:00
  • So 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • pouze po telefonické dohodě!

Všechny sekce